EN
Schedule: Mon-Fri 9 am-6 pm

Winter tours 2020

Прогноз погоди дає надію, що на Новий рік матимемо в Карпатах сніг і зможемо по-справжньому насолодитись новорічними турами в Карпати. На Новий рік всі місця в турах в Карпати вже зайняті, тому можна подумати про наступні походи в Карпати і не тільки. 

Цього року ми закупили кілька комплектів скітурного спорядження для лижних походів в гори. Випробуємо лижі на Новий рік у сходженні на Піп Іван та полонину Гаджину. А можливо вдасться піднятись і на Говерлу. 9 січня підемо у скітурний похід по Гринявських горах. А після 12 січня на Дарабі буде працювати прокат лиж для скітуру. Вартість прокату на один день складатиме 200 грн (лижі зі ski-tour  кріпленням, камус, лижні палки, черевики). 

30 січня розпочнеться чотириденний Альпсемінар в Карпатах, де можна буде підготуватись до сходжень в високі гори. Альпсемінар відбуватиметься на нашій базі Рада Дараба в Краснику. 

Щовихідних ми їздимо на екскурсії в печеру Млинки, де живемо в веселій дружній Спелеохаті. Частина вихідних вже зайнята - тому бронюйте житло заздалегідь.

Також зимою відбуватимуться ще лижні походи на Піп Іван та інші гори. В лютому відбудеться ще один Альпсемінар.

Ну і після Нового року можна планувати рафтинг на Черемоші. Любителі високої води приїжджають на рафтинг в Карпати вже в квітні. При повній оплаті рафтинг туру до 1 лютого, ми залишимо для вас ціну минулого сезону!