EN
Schedule: Mon-Fri 9 am-6 pm

Golden autumn in the Carpathians

Рятуємось від осінньої депресії в горах, тим більше, що за прогнозами погоди попереду «бабине літо». То чому б не вирушити у похід в Карпати? Скористайтеся можливістю насолодитися неймовірними пейзажами золотої осені, вдихнути на повні груди  запах різнотрав’я та гірського повітря, та ще й замінити набридлу міську атмосферу незвичайними днями справжньої свободи від суєти та однотипних робочих буднів. На вас чекають щоденні відкриття та надзвичайна  багряна краса диких куточків Карпат!

Тож приєднуємось до останніх осінніх походів цього сезону:

 

Рятуємось від осінньої депресії в горах, тим більше, що за прогнозами погоди попереду «бабине літо». То чому б не вирушити у похід в Карпати?
Скористайтеся можливістю насолодитися неймовірними пейзажами золотої осені, вдихнути на повні груди  запах різнотрав’я та гірського повітрям, та ще й замінити набридлу міську атмосферу незвичайними днями справжньої свободи від суєти та однотипних робочих буднів.
На вас чекають щоденні відкриття та надзвичайна  багряна краса диких куточків Карпат! Тож приєднуємось до останніх осінніх походів цього сезону:
Піраміда Хеопса
Кукуль-Кострича