EN
Schedule: Mon-Fri 9 am-6 pm

Holidays with children in the Carpathians in summer

Плануючи відпочинок з дітьми ми хочемо врахувати всі можливі труднощі та забезпечити максимально активну програму для себе та дітей. Та перше що спадає на думку це відпочинок у горах, адже це найсвіжіше карпатське повітря, куточок дикою та незайманої краси де можна зблизитись з природою.
Ідеальне місце для сімейного відпочинку це затишний рафтинг табір «Рада Дараба». Радіальні походи в гори подарують масу незабутніх вражень, поруч з табором їх чи мало. Ці прогулянки можна приємно поєднати зі збиранням білих грибів, чорниці та карпатських трав. Красиві сімейні фото з відпочинку в Карпатах дозволять вам зберегти ці моменти. Також можна підібрати цікавий вело маршрут. А родзинкою відпочинку може стати рафтинг на Черемоші, звісно він не буде настільки драйвовим як весною, але це буде безпечний рафтинг із дітьми. Хоча ви повинні бути готові що інструктор на місці може не допустити дітей до сплаву, але в такому випадку краще довіритись професіоналам. Також поруч знаходиться культурна столиця Гуцульщини Верховина де маса автентичних та колоритних музеїв. 
Відпочинок в Карпатах з дітьми в рафтинг-таборі «Рада Дараба» є доступним, тут часто відпочивають сім’ями, тому ваші діти зможуть знайти собі друзів. Та пам’ятайте що ніщо не зближує так, як походи в гори та відпочинок на свіжому повітрі