EN
Schedule: Mon-Fri 9 am-6 pm

New Year's tours 2018

В розпалі планування святкування Нового 2018 року. І уже за традицією усім, для кого сенс життя полягає в постійному безперервному русі, ми пропонуємо активний новорічний відпочинок. Приваблювати будемо рухливими розвагами, доступними цінами, веселими компаніями та гарними місцинами.

Новорічні тури 2018 – досить різноманітні - піші та лижні походи гірськими схилами із проживанням в наметах або колибах, гірськолижні тури з катанням на Буковелі та Драгобраті  у поєднанні  із гірськими прогулянками та сходженням на Говерлу та проживанням у зручній гуцульській садибі. Або ж відважтесь незвично зустріти Новий рік на глибині 30 м. під землею у печері Млинки. 

Поспішайте приєднатися до новорічного відпочинку разом з нами!

В розпалі планування святкування  Нового 2018 року. І уже за традицією усім, для кого сенс життя полягає в постійному безперервному русі, ми пропонуємо активний новорічний відпочинок.  Приваблювати будемо рухливими розвагами, доступними цінами, веселими компаніями та гарними місцинами. 
Новорічні тури 2018 – досить різноманітні - піші та лижні походи гірськими схилами із проживанням в наметах або колибах, гірськолижні тури з катанням на Буковелі та Драгобраті  у поєднанні  із гірськими прогулянками та сходженням на Говерлу та проживанням у зручній гуцульській садибі. Або ж відважтесь незвично зустріти Новий рік на глибині 30 м. під землею у печері Млинки. 
Поспішайте приєднатися до новорічного відпочинку разом з нами!