EN
Schedule: Mon-Fri 9 am-6 pm

Training with ropes from Turkklub Ternopil

В цей понеділок відбулось чергове заняття школи інструторів, яке ми провели дуже інтенсивоно та цікаво. Ось що про нього пише в соціальних мережах учениця школи Юлія Копиця: "Ну, що ж. Вчорашні емоції трохи вляглись і я все таки вирішила написати про минулий вечірВже декілька тижнів підряд я відвідую школу інструкторів в турклубі "Тернопіль" Скажу честнo, я не покладала великих надій на серйозну підготовку. Все ж таки з горами і походами не перший день знайома. Та в перший же день зрозуміла, що є ще чого мені навчитись. Кожен урок приносив мені радість. Кожен урок заставляв мене закривати свою всезнайку і слухати уважно. 

Вчорашню тему я чекала найбільше. Хлопці і дівчата , обвішані кольоровими карабінчиками, страховками і мотузками завжди визивали в моїх колінках тремтіння. Тут весь мій досвід можна назвати майже нулячим. Скалолазна стінка і плетіння паракордових браслетиків не рахується. 
Як багато цікавих нових слів. Вузли, різні карабіни, жумари, вісімки, страховки, методи. Здавалось, що я попала в нову країну, мову якої я не зовсім знаю. А далі пішли практичні навчання.. 
Можливо в житті мені не прийдеться витягати машину але як правильно зав'язати шнур щоб він був максимально ефективним, я вже зможу. Я давно шукала можливості навчитись правильно фіксувати шнур для спуску. Взнати як зафіксувати людину, як організувати страховку. 
І хоча, можливо, хтось з вас скаже, що це всього лиш тільки ази - я так рада що змогла освоїти нові навики. Адже це моя безпека. А значить мої рідні будуть спокійніші. 
Дякую за ваше терпіння на мої 100 запитань."