EN
Schedule: Mon-Fri 9 am-6 pm

Speleo weekend in Mlynky

Набридли сірі робочі будні та дощова холодна погода за вікном? Бажаєте вирватися із шумного міста та коловороту повсякденних справ? Пропонуємо вікенд у печері Млинки - максимум вражень за мінімум часу. Активна подорож лабіринтами печери Млинки надовго залишить у вас не лише синці на колінах, а й насичені спогади у пам'яті. А ночівля в гостинній Спелеохаті забезпечить веселі та душевні вечори.
Щотижня приїжджайте на Шалені вихідні; Новий рік запам'ятається незвичністю, якщо відсвяткувати його у печерах Млинки та Угринь; а для Ваших дітей скомбінували активне з пізнавальним та приємне з корисним у Канікулах на Спелеохаті.

Набридли сірі робочі будні та дощова холодна погода за вікном? Бажаєте вирватися із шумного міста та коловороту повсякденних справ. Пропонуємо вікенд у печері Млинки - максимум вражень за мінімум часу. Активна подорож лабіринтами печери Млинки надовго залишить у вас не лише синці на колінах, а й насичені спогади у пам'яті. А ночівля в гостинній Спелеохаті забезпечить веселі та душевні вечори.
Щотижня приїжджайте на Шалені вихідні; Новий рік запам'ятається незвичністю, якщо відсвяткувати його у печерах Млинки та Угринь; а для Ваших дітей скомбінували активне з пізнавальним та приємне з корисним у Канікулах на Спелеохаті.