EN
Schedule: Mon-Fri 9 am-6 pm

Holidays in the Carpathians

На етапі вибору відпочинку в Карпатах часто постає питання куди й коли поїхати відпочивати, щоб застати ідеальний сезон. Часто це залежить від відпусток та вихідних, але будемо оптимістами та вважатимемо що вибір за нами.Отже, сезони в Карпатах можна розділити на категорії, в залежності від погодних умов які визначать формат відпочинку в горах.
Весняний відпочинок в Карпатах наповнений контрастами та емоція. Особливо це відчувається на полонинах повних зелені та цвіту крокусів й можливістю помилуватись засніженими горами. Це найкращий сезон для рафтингу на Черемоші та інших гірських ріках, адже річки в цей нас найповноводніші що додає ще більше драйву вашому рафтинг в Карпатах.
Літній відпочинок в Карпатах це найкращий час для людей які тільки починають цікавитись активним відпочинком. Походи в Карпати, на початку літа можна насолодитись цвітінням різноманітних трав і квітів. А з середини літа вас потішать смачні ягоди.
Осінній відпочинок в Карпатах це сезон для тих хто хоче насолодитись золотими барвами осені та зустріти перший сніг в горах. Також для тих хто вже бував в горах влітку та шукаєте нових вражень.
Зимовий відпочинок в Карпатах це сезон для тих хто має досвід та належне спорядження. Зимові походи в Карпати дають можливість перевірити твердість характеру та насолодитись дикими та красивими краєвидами. Ну і звісно не варто забувати про лижний відпочинок в Карпатах.