EN
Schedule: Mon-Fri 9 am-6 pm

It's time to plan a vacation 2018

А ви уже приділили час у 2018 році на відпочинок, подорожі та пригоди? Річний план Турклубу  прийде на поміч, адже пропонує безліч альтернатив: екстремальний рафтинг на Чорному та Білому Черемоші і Пруті, ідилічні сплави по Дністру, Південному Бузі та Збручу, піші походи по Карпатах, лижні та гірськолижні тури, екскурсії у печеру Млинки. А також найкращі та «найвищі» пропозиції року – закордонні тури - сходження на г. Молдовяну, г. Мусалу, Казбек та Монблан, які відбуваються лише один раз на сезон.

 

Кожен місяць готує багато цікавинок, а весь рік обіцяє бути дійсно насиченим!

А ви уже  приділили час у 2018 році на відпочинок, подорожі та пригоди? Річний план Турклубу  прийде на поміч, адже пропонує безліч альтернатив: екстремальний рафтинг на Чорному та Білому Черемоші і Пруті, ідилічні сплави по Дністру, Південному Бузі та Збручу, піші походи по Карпатах, лижні та гірськолижні тури, екскурсії у печеру Млинки.
А також найкращі та «найвищі» пропозиції року – закордонні тури - сходження на г. Молдовяну, г. Мусалу, Казбек та Монблан, які відбуваються лише один раз на сезон.
Кожен місяць готує багато цікавинок, а весь рік обіцяє бути дійсно насиченим!