EN
Schedule: Mon-Fri 9 am-6 pm

The best time for rafting in the Carpathians

Для всіх хто вже раніше приїздив на рафтинг не є секретом що для хорошого рафтингу потрібний високий рівень води. В нас в Карпатах як правило це весна, тому що сніг в горах починає танути й наповнює ріки. Тому всі хто це знає вже почали бронювати для себе та своїх друзів тури на рафтинг в Карпатах, саме  в весняний період. 

Найпопулярніший час для рафтингу це травневі свята. Щоб сплавитись в цей період туристи починають бронювати місця ще з місяця лютого. Також є ріки на яких рафтинг проводиться тільки 1-2 рази в рік. Наприклад, цього року це 28-29 березня тур на Свічу Мізунку. Також є інші ріки, такі як Прут або Білий Черемош, як правило найкращий час для сплаву на цих річках це проміжок з середини квітня до середини травня. Але цей рафтинг для досвічених та сміливих туристів, які шукають свою порцію адреналіну.

Якщо ви хочете отримати максимум емоцій від рафтингу в Карпатах цієї весни у вас ще час, й команда Туркулубу з радістю вам допоможе та підбере для вас найкращий рафтинг туру в Карпатах.