EN
Schedule: Mon-Fri 9 am-6 pm

When the Carpathians it is snowing

Часто коли туристи збираються на відпочинок в Карпати всередині весни то в голові пролітає думка чи є ще сніг в горах. Бо в містах в цей час вже повним обертом їде весна, і думки про засніжені гори здаються зовсім не реальними. Але насправді сніг в горах інколи затримуються навіть початку літа. Хоча звісно все залежать від багатьох погодних факторів, в травні сніг в горах є завжди. Також це, мабуть, один з найчарівніших періодів для відпочинку в Карпатах. Особливо дивовижно відчувається контраст між зимою у високогір’ї та весною у долині. А чого вате відчуття пахучої полонини наповненої духом трав та красивого цвіту крокусів на фоні засніжених гір.
Цей період дає багато можливостей. Адже саме весною найкращий рафтинг в Карпатах. Для любителів скітур можна красиво закрити лижний сезон. Походи в гори, хоча ще вимагають певної підготовки та відповідного спорядження, але вже набагато простіші та доступніші за зимові походи. Також вело прогулянки зможуть подарувати не менш позитивних емоцій.
Насолодитись яскравим відпочинком в Карпатах можна в рафт таборі Рада Дараба. Тут не лише гарний рафтинг на Черемоші та походи в гори з професійними інструкторами. Це затишне місце в Карпатах зі смачною кухнею де на вас чекає гарячий чан та дружня атмосфера.