UK
Розклад: Пн-Пт 9 - 18

Канікули в печері Млинки

Чим можна займатися на канікулах у Спелеохаті?

В першу чергу, це сходити на екскурсії в печеру Млинки. Ми можемо запропонувати 3-4 маршрути: ода екскурсія - один маршрут. У нас є оренда спорядження для печери, смачне харчування та проживання у загальних кімнатах. Діткам таке дуже подобається.

Окрім екскурсій в печеру Млинки, можна поїхати на екскурсії в печери, що знаходяться неподалік - Кришталева (с.Кривче), Вертеба (с. Більче-Золоте), або трошки далі - на екскурсію в печеру Атлантида (с. Завалля, біля Кам'янця-Подільського). Цю печеру можна залишити на останній день та купувати квитки на поїзд додому з Кам'янця - буде ще час для екскурсії у Кам'янець-Подільську фортецю та для прогулянки по старовинному місті.

Окрім печер, можна відвідати один з найбільших рівнинних водоспадів України - Джуринський водоспад. Взимку, якщо вдарять морози, він перетворюється на казковий льодовий замок! Коло водоспаду є руїни Червоногородського палацу, який теж буде цікаво оглянути. 

За 55 км від Спелеохати, у с. Торське, є справжній зоопарк - тут є леви, страуси, мавпи, лами та ін. тваринки. 

Якщо ви хочете під час перебування у Спелеохаті проводити для діток якісь тренінги та навчання - для цього в нас є велика їдальня. Тут затишно, просторо та тепло. 

І завжди можна піти прогулятися на свіжому повітрі до лісу - він знаходиться зовсім поруч. 

Тому, радо запрошуємо школярів провести канікули в Спелеохаті коло печери Млинки! Це буде весело, активно та пізнавально!