Харчування в садибі вирізняється особливим затишком.
Страви тут готують за сімейними рецептами, використовуючи в основному домашні сир, молоко, яйця, іноді навіть хліб.
Якщо замовляти заздалегідь чітке меню, то втрачається атмосфера автентичного колориту. Тож, зазвичай, ми покладаємося на смак господині.
![]() |
![]() |
![]() |
Варто зауважити, що програми з проживанням у садибах передбачають активне заповнення дня зі сходженнями у гори й сплавляннями річками. Відповідно, господарі мають можливість пригощати своїх гостей лише вранці і ввечері. Обід має вигляд перекусу.
Ось яким було наше меню в одному з турів.
вареники з сиром та маком
чай на травах
яблучний пиріг
бутерброди з сиром та ковбасою
цукерки, халва, козінаки
чай
борщ червоний з пампушками та часником
бануш* з грибами та бринзою
компот
печиво домашнє
* кукурудзяна каша
сирники зі сметаною та чорничним варенням
какао
пампушки з вишневим варенням
бутерброди із сардиною та цибулею
цукерки, халва, козінаки
чай
зелений борщ зі сметаною
гречана каша з м’ясною підливою
чай
медівник
Про сплави по Дністру (для новачків)
Про рафтинг в Карпатах (для новачків)
|
|