UK
Розклад: Пн-Пт 9 - 18

Як провести весняні канікули школярам?

До весняних канікул ще понад місяць, але варто вже починати планувати, як їх провести. Канікули для школярів навесні - це гарний час, щоб вирушити всім класом у цікаву та захопливу мандрівку. Одним з варіантів, який можна обрати - канікули для школярів у печерах. Такий тур для школярів розрахований на п'ять днів - з понеділка по п'ятницю. Щодня буде якась активність - екскурсії в печеру Млинки та Угринь, екскурсії в печеру Кришталева та в печеру Вертеба, огляд старовинних замків чи фортець та поїздка на пікнік на Джуринський водоспад. Проживання у Спелеохаті. Харчування ми теж організовуємо, тому у керівників групи буде менше клопотів та більше вільного часу. Можемо скласти індивідуальну програму, яка буде підходити найкраще для вашої групи. 
На тур "Канікули в печерах" Ми не приймаємо поодинокі замовлення, лише групові. Наша Спелеохата може помістити одночасно 32 людини. За детальнішою програмою звертайтеся до нашого менеджера за телефоном 096 022 1033.
Орієнтовна вартість туру в печери - 3000 грн/ос.

Якщо вас цікавлять лише екскурсії в Млинки - можете замовити тур в Млинки "Шалені Вихідні", в який входить три екскурсії в печеру Млинки, харчування та проживання, або замовити одну екскурсію, якщо ви плануєте бути у нас проїздом. Тур в Млинки проводимо по вихідних, екскурсії теж проводимо на вихідні.