UK
Розклад: Пн-Пт 9 - 18

Тури на травневі свята 2020

Травень – це провісник літа. Саме в цей місяць кожен починає замислюватися щодо майбутнього відпочинку, будувати плани та вивчати сайти з готелями та пансіонатами в інтернеті. Завжди залишиться головним питанням – гроші. Тому більшість українців шукають бюджетний та цікавий відпочинок.
На травневі свята є відмінна можливість спробувати для себе щось нове або згадати старе. Найбільше в цей час відпочивають в  Карпатах. З давніх-давен саме ці місця привертали туристів своїм цілющим повітрям і красою. Також в список лідерів потрапляє відпочинок на річці Дністер.

Відпочинок на травневі свята

Рафтинг в Україні – це відмінний відпочинок для всіх. Ви будете плисти по воді зі швидкістю вітру, відчувати силу річки й отримувати задоволення від екстриму. Кожна річка має свої особливості. Наприклад, Черемош навесні досить холодний, але через те, що саме в цей час ця річка зазвичай найстрімкіша, то ви будете поглинені її порогами й не станете звертати увагу на таку дрібницю. Саме тому саме травневі свята це пік сезону для рафтингу в Карпатах. Ваша подорож почнеться з інструктажу, а закінчиться, драйвовим сплавом по Черемошу. З вами завжди буде висококваліфікований інструктор, який навчить всіх основ рафтингу. Це відпочинок для любителів екстриму та шукачів нових вражень.
Сплави по Дністрі  – це більш спокійний і романтичний.Тут немає порогів, зате навколо спокій та краса Дністровського каньйону, який особливо красивий на весні коли вся зелень оживає і починає буяти. 
Також наш туристичний клуб пропонує різні походи в Карпати під час травневих свят. Ми пропонуємо тури від 3 і до 10 днів. Але варто бути готовим до того що в горах ще буде сніг. Якщо ви хочете більше комфорту та не готові ночувати в наметах на снігу або в колибах. То можна обрати комбіновай тур  "Піп Іван на вихідні" або  "Карпатське Родео" де можна поєднати рафтинг зручне проживання в теплому хостелі та похід в гори, ідеальний баланс. Процес рафтингу або походу в Карпати супроводжується здоровим харчуванням. Саме тут ввечері ви зможете відпочити, поспілкуватися або пограти в настільні ігри.
Відпочинок на травневі свята може бути різним: рафтинг на Черемоші, походи в Карпати, рафтинг на Дністрі – це чудо, яке доступне для всіх українців.