UK
Розклад: Пн-Пт 9 - 18

Травневі вихідні: мінізвіт

Учора добігли до свого логічного завершення тривалі та довгоочікувані травневі вихідні. Наша команда теж потихеньку повертається із рафтинг-табору на Чорному Черемоші. За останні два тижні з нами у турах побувало чимало старих, випробуваних часом, та, надіємось, і нових друзів Турклубу. Отож спробуємо підсумувати цьогорічні травневі вихідні, а ті, хто не сплавлялись з нами по Черемошу та Дністру, не ходили в гори, хай тихенько заздрять чудовому відпочинку, та ладнають рюкзаки у літні мандри:)

Отже, за час вихідних було відкрито сезон сплавів по Дністру. Перша група туристів уже встигла помилуватись краєвидами з Червоної гори, відпочити у тіні старовинних башт-донжонів, відвідати найбільший в Україні рівнинний водоспад - Джуринський. Наші туристи мандрували хребтами Чорногори, Кукуля та Костричі. Але, без сумнівів, саме в цей час на піку популярності екстремальний рафтинг на черемоських порогах.

Чорний Черемош же потішив чудовою погодою та особливо високою водою. Зовсім по-літньому припікало сонечко, тому прохолода річки була як ніколи бажаною. Між іншим, саме під час травневих вихідних була найвища у цьому році вода, тож рафтинг  видався доволі екстремальним (особливо, якщо взяти до уваги кількість переворотів та людей за бортом). Емоції вирували не лише під час сплавів з інструкторами, а й під час змагань за кубок Турклубу на порозі Дземброня, що цього року проходив серед класів К-2 (байдарка) та К-1 (каяк).  А ще варто було спробувати свої сили на 5-етапній смузі перешкод у мотузковому парку на території рафт-табору.

Найяскравіші моменти із травневого рафтингу на Чорному Черемоші можна переглянути у веб-альбомі Picasa. Усі фото із травневих вихідних можна завантажити із сервісу ex.ua.