UK
Розклад: Пн-Пт 9 - 18

Коли краще їхати на рафтинг в Карпати

Довго ми думали, що влітку рафтинг на Черемоші не можливий. Аж поки не приїхали на рафтинг в Карпати літом 2007 року. Виявилось, що сплавлятись на Черемоші влітку не менш цікаво, ніж весно. І кожен наступний рік це підтверджував. Так, зазвичай влітку рівень води не такий високий, як в квітні чи в травні. Але часто після теплих літніх злив вода в Черемоші за лічені години піднімається значно вище весняного рівня. Так, відома повінь 2008 року була саме влітку. 

А ще літом на Черемоші не завжди потрібно вдягати гідрокостюм. Інколи, коли в тіні, навіть в Карпатах, температура досягає 30 градусів, прохолодна вода Черемошу дає приємне охолодження. Літом вода зазвичай прозора і чистенька. В ній дуже приємно купатись, плавати і пірнати. Під час рафтингу на Черемоші влітку можна навіть дозволити собі безпечні перевороти рафтів.

Літом на Черемоші практично кожен може спробувати сплав на байдарці. Коли низька вода, це досить безпечно і нескладно. Літо в Карпатах - зручний час для початківця розпочати тренування на каяках. 

Крім рафтингу в Карпатах - літом можна сходити в гори, позбирати гриби та ягоди. Так з нашого рафтинг-табору Рада Дараба зручно підніматись на Піп Іван чи інші вершини хребтів Чорногори, Костричі та Гриняв. 

Невдовзі в рафтинг таборі в Краснику запрацює велопрокат, і можна буде досліджувати навколишні гори на велосипеді.      

Ну а навесні ми як завжди чекатимемо сміливців для рафтингу по бурхливих порогах Прута, Білого Черемоша, Мізунки, Тиси та інших рік Карпат