UK
Розклад: Пн-Пт 9 - 18

Новинка спорядження для сплавів

Справжні прихильники рафтингу розпочинають сезон ще у березні, щоб максимально скористатися талою водою. Ніщо не зрівняється зі сплавом "білою водою". Та, щоб ранній весняний рафтинг не був надто суворим випробуванням, варто скористатися спеціальним спорядженням. 

Турклуб завжди надавав основне спорядження напрокат. Бо ж справді, далеко не кожен, навіть досвідчений, водний турист має особистий гідрокостюм чи каску. І це аж ніяк не стає на заваді подорожучим з Турклубом. А цього року ми додали іще одну деталь спорядження, що робить сплав комфортнішим та теплішим. Відтепер можна взяти напрокат неопренові рукавички, що захистять руки від проточної холодної води, обдування вітром та дрібних пошкоджень. Наявні у прокаті рукавички мають товщину неопрену 3 мм, що зручно для веслування. Та і весло надійніше тримається не у слизькій мокрій руці, а у гумовій рукавичці. Тож тепер маємо усе необхідне, щоб максимально поєднати екстремальні сплави та комфорт.

Замовити рукавички можна за тел. +38 096 212 40 71; написавши нам на пошту tourclub@gmail.com або ж просто вказавши їх у анкеті перед туром.