UK
Розклад: Пн-Пт 9 - 18

Квест у Млинках

16-17 листопада, як і планувалось, відбувся квест у Млинках в честь офіційного відкриття Спелеохати. Квест складався із двох частин: наземної та підземної.
В основі наземної частини полягало орієнтування на місцевості: знайти певну кількість об’єктів, позначених на карті за визначений час. В цій частині квесту участь брали лише учасники із Турклубу. Завдання не із легких, проте виявилось, що подолати 20 км за 5 годин, і віднайти при цьому всі 23 об'єкти таки можливо, оскільки єдиній на даний момент команді, яка проходила цей маршрут, це вдалось. Інші дві команди проходили менше коло (10 км за 3 години) з трішечки меншими успіхами, але також вдало.
Квест під землею в свою чергу складався із 2-х частин: інтелектуальної та фізичної (у печері). Тут за проханням туристів змагання проводились між командою Турклубу та командою туристів. Перемога звичайно ж дісталась більш досвідченішим.
Після квесту проводилось нагородження переможців, і навіть команді туристів, які хоч і програли, дістались маленькі призи.
Наземний квест доступний і зараз. Можете замовити його додатково, разом із послугами Спелеохати.