UK
Розклад: Пн-Пт 9 - 18

Фестиваль на Дністрі

На минулих вихідних з 19 по 21 липня на території Хотинської фортеці відбувся творчий фестиваль «Узвар».

Група наших інструкторів разом із туристами, які брали участь у Дністровському турі «До Хотина за п’ять днів», згідно із програмою туру мали екскурсію по Хотинській фортеці, тому їм вдалось побувати на фестивалі.

Навкруги фортеці було розміщене велике наметове містечко для численних учасників фестивалю. Крім українців, там було багато поляків, а також грузинів.

Програма фестивалю була досить різноманітна та включала в себе: виступи етно-, фолк-, рок-музикантів, танцювальних колективів, поетів, виставки фото художників, майстер-класи художнього салону тату «Голівуд» та байкерів, майстер класи різьби по дереву, лозоплетіння, кухня в народному фестивальному стилі та багато іншого. Також майже до самого ранку був концерт із виступами популярних рок-гуртів «O.Torvald», «Ot Vinta», «Ті, що падають вгору» та інші.

Нашим учасникам туру не було змоги перебувати на території фортеці під час проведення самого концерту, зате їм дістались VIP-місця на другому березі Дністра із видом на фортецю. Звідти вони могли насолоджувати музикою та спостерігати цікаві ефекти світломузики на стінах Хотинської фортеці.