UK
Розклад: Пн-Пт 9 - 18

Харчування на сплавах

Гастрономічні смаки у всіх дуже індивідуальні і в похідних умовах задовольнити всі побажання важко. Але з роками ми вдосконалюємо наше похідне меню, постійно враховуючи бажання туристів.

Тому намагаємось, щоб наша їжа була:

  1. Повноцінна: завжди готуємо гарячі супи (борщі), або каші з салатами.
  2. Нешкідлива: тому змушені виключати з раціону продукти, особливо м’ясні, які швидко псуються. Натомість використовуємо консервовану рибу (сардини) та тушонку.

Ми максимально уникаємо різноманітних концентратів, консервантів, підсилювачів смаку та штучних спецій, на користь свіжих овочів та зелені.

Орієнтовне меню для сплаву