UK
Розклад: Пн-Пт 9 - 18

Навчання на інструктора

Як стати інструктором у турклубі? 

Для цього ми організовуємо навчання - школу інструкторів. Вона стане в пригоді не лише тих, хто хоче працювати інструктором у турклубі, а й іншим мандрівникам, чи тим, хто хоче активно подорожувати, проте не знає з чого почати. Даний курс розрахований на початківців, людей, які закохані в подорожі та люблять пригоди. Не бояться викликів і готові показувати іншим, яка природа дивовижна. У вас буде змога закріпити усі отримані знання на практиці. Робота в туризмі - це завжди цікаві знайомства та неймовірні пригоди.

Що ми пропонуємо:
1. Знання, які можна буде застосувати на практиці
2. Дружню та невимушену атмосферу
3. Багато мандрівок, емоцій, вражень та нових знайомств
Детальніше про Турклуб.

План зустрічей:

1. Вхідна зустріч: специфіка роботи інструктора (різні напрямки), основи сучасного орієнтування, приготування їжі в походах. Місце проведення: Тернопіль, вул. Йосипа Сліпого, 3
початок 1.03.2022 о 19:00, участь безкоштовна.

2. Домедична допомога (2-денний курс загалом 16 год, лектор Роман Конста). 19-20 березня, з 9-17:00, обов'язкова попередня реєстрація, вартість участі 500 грн.

3. Спелео-виїзд в печеру Млинки, квест під землею. Місце проведення: с. Залісся, Спелеохата, 2-3 квітня. Участь безкоштовна, окрім харчування та трансферу. Обов'язкова попередня реєстрація.

4. Ознайомчий курс по сплавах гірськими річками (4 онлайн лекції та 2 практичні заняття, лектор Козак Ростислав). Місце проведення: с. Красник, рафтинг табір Рада Дараба, на березі Ч.Черемошу. Участь безкоштовна, окрім дороги та харчування. Орієнтовна дата проведення березень-квітень. Обов'язкова попередня реєстрація.

5. Екологічний сплав на Дністрі. Орієнтовна дата проведення 3-5 червня. Обов'язкова попередня реєстрація.

Прохання усіх охочих взяти участь, заповнити форму реєстрації.